Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2018-01-16 | Értékes Esték

Nyíregyháza nemzeti értékeit bemutató programsorozat kereti között ezúttal, a Váci Mihály Kulturális Központ épületét, mint nemzeti értékünket ismerheti meg január 16-án, 16 órától a Váci Mihály Kulturális Központ Konferenciatermében.

2018-01-16 | Ringató - Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Tartalmas kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár januári programjai, ahol minden kedden 10.00 órától RINGATÓ – VEDD ÖLBE, RINGASD, ÉNEKELJ! A programot vezeti: Ferenczné Endresz Klára.

2018-01-18 | A Tüneth együttes műsora

Január 18-án, 17 órakor a Magyar Kultúra Napja kapcsán, a Tüneth együttes versekből megzenésített műsorát tekintheti meg a Városmajori Művelődési Házban.

2018-01-18 | Magyar Kultúra Napja – Elszármazottak

Ki innen Ki ide portréfotó kiállításra várják január 18. - február 24-ig a Nyíregyházi Városi Galéria Földszinti kiállítótermében. Kiállító művész: Csutkai Csaba fotóművész.

2018-01-18 | „Röpi Fieszta” a Kazinczyban

A Nyíregyházi Kazinczy Ferenc Általános Iskola „Röpi Fieszta” elnevezéssel iskolacsalogató foglalkozást tart január 18. csütörtök 16 óra 30 perckor. A délutáni játékos, sportos foglalkozásra szeretettel várják azokat az óvodásokat, akik a 2018/19-es tanévben kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat. Az Intézményben nagy hagyománya van a röplabdaoktatásnak, ezt szeretnék bemutatni az iskola iránt érdeklődő szülőknek és gyermekeknek.

2018-01-20 | Baba angol

Tartalmas kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár januári programjai, ahol minden szombaton 10.00 órától BABA ANGOLra várják a gyermekeket. A foglalkozást Sarudy Juhász Erzsébet vezeti.

2018-01-22 | Magyar Kultúra Napja ünnepi műsor

A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi műsor keretében „A dalok vallomása” címmel Kautzky Armand színművész és Udvarhelyi Boglárka énekművész előadását nézheti meg január 22-én 17 órától a Váci Mihály Kulturális Központban. Zongorán kísér Hegedűs Valér zongoraművész.

2018-01-22 | 35. Magyar Sajtófotó Kiállítás

A 35. Magyar Sajtófotó Kiállításának megnyitóját január 22-én tartják a Váci Mihály Kulturális Központban. A kiállítás február 25-ig tekinthető meg! A belépés díjtalan.

2018-01-24 | Utazók a könyvtárban - Albánia

A Turisztikai Klub következő találkozóját január 24-én, szerdán 16.30-tól tartják a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban. A vetítettképes előadás témája: A kevesek által ismert Albánia. Előadó: Hatvani Lajos idegenvezető.

2018-01-25 | Spiró György: Prah-Milliomosok

Spiró György: Prah-Milliomosok c. komédiáját január 25-én csütörtökön 19.30-kor és január 27-én, szombaton 19.30-kor tekintheti meg a Színészház alatti Művész Stúdióban. Szereplők: Juhász Borbála és Kokas Róbert. Rendező: Tóth Zoltán László (Móricz Zsigmond Színház művésze). Az előadás egy közös álmodozásra hívja a nézőt, torokszorítóan nevettető helyzetek sokaságán keresztül. A darab két szereplőjével, egy házaspárral megtörténik az a csoda, amiről a legtöbben csak álmodunk: öttalálatosuk van a lottón. Előre eltervezik, ha nyernének, mire költenék a pénzt, kinek adnának belőle, hogyan gazdálkodnának vele. Álmodozni könnyű, örülni viszont nehéz. A félelmetes fecni felszakítja bennük a mérgező múltat. A házaspár nem tud mit kezdeni az ölébe hullott lehetőséggel: hisz már nem vásárolhatják vissza az elmúlt éveket, és már nem válthatják meg a közös jövőjüket sem. Hirtelen nem tudják mitévők legyenek, mihez kezdjenek az ölükbe hullott lehetőséggel, de amíg gondolkodnak, tervezgetnek – biztos, ami biztos – egy régi, jugoszláviai nyaralásból hazahozott kakaó - prahos, azaz kakaóporos dobozba süllyesztik a nyertes szelvényt.

« előző oldal | 1 | 2 | következő oldal »